صفحه نخست » اخبار و رویدادها » پیام ریاست دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

آقای دکتر عباس درب هنزی، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ پیامی صادر کرده اند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

به نام خداوند جان و خرد

فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را خدمت تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان پرتلاش دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

از آنجایی که شرایط ویژه این روزهای جهان که تحت تاثیر شیوع بیماری عالم گیر است، فرصت ملاقات حضوری اعضای محترم خانواده دانشکده فنی و مهندسی به ویژه دانشجویان نو ورود را برای عرض شادباش شروع سال تحصیلی جدید مقدور نساخته است، لیکن این فرصت را غنیمت شمرده و از طریق فضای مجازی و ارسال این پیام برای همه تلاشگران عرصه علم و فرهنگ دانشکده فنی و مهندسی از درگاه باری تعالی، آرزوی توفیقات روز افزون می نمایم. امید است که با توکل و تکیه بر نیروی لایزال پروردگار رحمان و دانا و با داشتن نگاه مثبت به آینده، عزم خود را برای شروع سالی سرشار از موفقیت و پشیرفت جزم نماییم.

با آرزوی درخشش روز افزون همه خانواده بزرگ دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

عباس درب هنزی

۱۳۹۹/۶/۲۹