صفحه نخست » اخبار و رویدادها » پیام تبریک ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت روز نکوداشت مقام معلم

به مناسب ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و نکوداشت مقام معلم، ریاست دانشکده فنی و مهندسی آقای دکتر درب هنزی، با صدور پیامی این روز را به اساتید دانشکده فنی و مهندسی تبریک عرض کردند.

در پیام ایشان آمده است:

سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری که در تقویم کشور روز معلم نام‌گذاری شده است، فرصتی مناسب برای ارج نهادن به مقام اساتید و معلمان کشور به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان تضمین کننده سعادت جامعه انسانی فراهم آورده است. اساتید دانشکده فنی و مهندسی  با همت در آموزش مطالب علمی به دانشجویان، ایشان را برای به عهده گیری مشاغل فنی کشور آماده می‌کنند. در این امر ایشان علاوه بر آموزش مطالب سطح بالا، اخلاق مهندسی و روحیه کار جمعی را نیز به دانشجویان فرا می‌دهند. از سوی دیگر، اساتید دانشکده فنی و مهندسی با پرداختن به تحقیق و پژوهش، ضمن بروز نگه داشتن دانش خود، سعی و مجاهدت در ارتقای مرزهای علم و فناوری در رشته‌های مختلف می‌نمایند. امیدوارم اساتید دانشکده که تا به امروز تمام همت خود را در راه  پیشرفت علمی کشور به کار بسته اند، در ادامه نیز با اتکال به خداوند باری تعالی و سعی و تلاش بیشتر، روحیه امید را در دل دانشجویان تقویت کرده و هر چه بیشتر در ارتقای علمی و فناوری دانشکده فنی و مهندسی و دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان موفق باشند.

در انتها مجدداً این روز مبارک را خدمت اساتید محترم دانشکده فنی و مهندسی تبریک عرض کرده و صمیمانه از زحمات این عزیزان تشکر و قدردانی می‌نمایم.

و من الله توفیق

عباس درب هنزی